sâmbătă, 22 august 2009

Motor de cautare pentru utilizatori avansati

Am facut ceva imbunatatiri la motorul de cautare si la interfata din Quick Sell Online. Unele modificari erau necesare, altele nu.

Desi cred ca este mai mult un moft am acceptat sa fac un motor de cautare pentru biletele de avion care sa accepte intoducerea codului de aeroport. Defapt este ceva mai avansat. Adica poti sa introduci cod de aeroport, cod de oras sau nume de oras. Deocamdata numele oraselor trebuie sa fie introduse in engleza. Poate pe viitor o sa accepte cautarea si dupa numele oraselor din limba romana.

Totusi este un pas inainte deoarece un motor de cautare avansat pentru bilete de avion trebuia sa apara. Practic acesta este primul pas pentru optiuni mult mai avansate precum multi leg-ul (mai multe destinatii).

Cu aceasta ocazie am creat posibilitatea de a face click pe reclamele din site (adica pe cele mai bune preturi). Nu se poate face si cautarea pentru ca utilizatorul trebuie sa mai selecteze perioada, dar nu mai este nevoie sa selecteze orasul de plecare si orasul de destinatie.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu